JOBBER PÅ

GRATIS PRØVEPERIODE

50 Dager

Pris per måned

79 kr

EVALUERING

4.5/5

BØKER

+900.000

Podimo

VIRKER PÅ

GRATIS PRØVEPERIODE

30 Dage

Pris pr mdr

59 kr

BEDØMMELSE

4/5

BØGER

+1000

JOBBER PÅ

GRATIS PRØVEPERIODE

30 Dager

Pris per måned

149 kr

EVALUERING

3/5

BØKER

+1.00.000

JOBBER PÅ

GRATIS PRØVEPERIODE

4 UKER

Pris per måned

199 kr

EVALUERING

4.4/5

BØKER

+200.000

JOBBER PÅ

GRATIS PRØVEPERIODE

50 % rabatt

Pris per måned

149 kr

EVALUERING

4.5/5

BØKER

+1.500.000

Å finne tid til å slappe av og lese en bok, kan være vanskelig i dagens hektiske miljø. Heldigvis gir lydbøker en praktisk metode å lytte til favorittromanene dine på veien. Det kan være vanskelig å bestemme hvilken lydbokapp du skal bruke av alternativer. 

I dette innlegget vil vi undersøke de beste lydbokapplikasjonene som er tilgjengelige i dag, med tanke på kostnad, variasjon, brukervennlighet og kompatibilitet med forskjellige enheter. Denne guiden vil hjelpe deg med å finne den ideelle appen for dine behov, uansett om du er en erfaren lydboklytter eller en nybegynner i lydbøkenes verden.

Hva er lydbøker?

Bøker som har blitt lest opp høyt og spilt inn i lydformat, kalles lydbøker. De tilbyr et alternativ til å lese trykte bøker, og er en type “spoken-word” underholdning. Lydbøker kan kjøpes på fysiske medier som CDer eller lastes ned som digitale filer fra internettkilder. Profesjonelle stemmeskuespillere eller forfatterne selv kan fortelle lydbøker. De kan være alt mellom noen timer og dusinvis av timer lange, og de kan være i hvilken som helst sjanger – inkludert fiksjon, sakprosa og instruksjonsmateriell – og dekker et bredt spekter av emner. For å forbedre lytteopplevelsen kan noen lydbøker inneholde lydeffekter, musikk eller andre tillegg. For personer som liker å lese, men kanskje ikke har tid til å sette seg ned og gjøre det, er lydbøker et populært alternativ. Det gjelder også for dem som for de som foretrekker å lytte til historier mens de engasjerer seg i andre aktiviteter, som pendling eller trening,. De er også en fantastisk  mulighet for å hjelpe lesere som har synshemming eller andre leseutfordringer til å lese lettere.

Hva er lydbøker-apper?

Brukere kan få tilgang til og lytte til lydbøker på smarttelefonene eller nettbrettene sine via lydbokapper, som er mobilapplikasjoner. Disse applikasjonene tilbyr en praktisk metode for å lese bøker mens du er på farten, enten du trener, utfører huslige oppgaver eller pendler. De inkluderer en rekke alternativer, som bokmerke, sovetimere og justering av avspillingshastighet, noe som gjør det enkelt å skreddersy lytteopplevelsen til din egen smak. Bestselgere, klassikere og titler fra spesialiserte kategorier er ofte inkludert i lydbokappsamlinger, som ofte er tilgjengelige via abonnement eller forretningsmodeller med betaling per tittel. Generelt sett tilbyr lydbokapplikasjoner en praktisk og tilgjengelig metode for å oppleve litteratur i et format som passer lett med hektisk moderne livsstil.

Lydbøker vs ebøker

Ebøker og lydbøker er digitale versjoner av bøker som er tilgjengelige på datamaskiner, nettbrett , e-lesere, mobiltelefoner og andre elektroniske enheter. Ebøker er elektroniske bøker som kan leses på en datamaskin eller annen elektronisk enhet. De kommer ofte i PDF-, EPUB- og MOBI-formater og kan inneholde tekst, grafikk og til og med interaktive aspekter. Ebøker kan leies fra digitale biblioteker eller kjøpes online fra digitale bokhandlere. De er et populært alternativ for de som liker det enkle å bære flere bøker på en enhet og for de som kanskje har visuelle problemer og trenger tilpassbare tekststørrelser og lysstyrke.

Dessuten er lydbøker digitalt innspilte versjoner av bøker som kan spilles av på bærbare mediespillere. De kan kjøpes eller leies via online lydbok-leverandører, og de kommer i formater som MP3. For personer som foretrekker å lytte til bøker i stedet for å lese dem, eller som ønsker å lese bøker mens de deltar i andre aktiviteter som å kjøre, jobbe eller trene, er lydbøker et fantastisk alternativ. De er et populært alternativ for de som sliter med lesing eller som har synshemming. Fordelen med å ha tilgang til bøker når og hvor du vil uten å måtte lagre dem fysisk, er noe som både ebøker og lydbøker deler. De aktiverer også funksjoner som søkbarhet, notater og bokmerker, noe som gjør det enklere for brukere å samhandle med og huske informasjonen i bøkene de leser.

Slik får du det beste ut av lydboken din

Følgende råd vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av lydboken din:

  1. Velg en fredelig setting for lytting: Velg et fredelig område der du kan lytte til lydboken uten å bli distrahert. For å filtrere ut støy, vurder å bruke hodetelefoner med støydemping.
  2. Velg riktig fortellertempo: De fleste lydbokprogrammer lar deg endre fortellerhastigheten. Prøv ut flere hastigheter til du finner en som føles behagelig for deg.
  3. Ta pauser: Selv om lydbøker kan være lange, er det viktig å gjøre det for å unngå å bli sliten. Hver time eller så, pause lydboken og ta en pause.
  4. Bruk bokmerker: Hvis du trenger å pause eller stoppe lydboken, bruk bokmerker for å markere stedet ditt og veilede deg tilbake til det.
  5. Bruk en fysisk kopi for å følge med: Hvis du har en lydbok, kan du også bruke en fysisk kopi for å følge med. Din evne til å forstå og huske informasjonen kan forbedres ved å gjøre dette.
  6. Ta notater eller tenk på hva du har hørt for å aktivt samhandle med emnet. Dette kan hjelpe deg med å forstå og beholde informasjonen.
  7. Velg riktig sjanger: Velg en lydbok i en sjanger du er interessert i, siden dette vil holde deg interessert i historien.

Nå som vi har dekket noen «grunnregler», la oss snakke om noen få apper du bør tenke på.

Hvilken er den beste lydboken for deg?

Alle disse digitale lydbok- og e-bokabonnementstjenestene inkluderer et stort utvalg av verk i en rekke kategorier, inkludert skjønnlitteratur, sakprosa og barnebøker. Hver tjeneste har spesielle egenskaper, fordeler og nyttige alternativer kostbare alternativer (?). Populære lydbokabonnementstjenester i Europa inkluderer Bookbeat, Podimo, Nextory, Fabel og Storytel, som gir tilgang til en enorm samling verk på smarttelefoner, nettbrett eller stasjonære datamaskiner. Disse tjenestene er kjent for sitt brede utvalg av bøker på mange forskjellige språk og deres brukervennlige grensesnitt, som gjør det mulig for kundene å skreddersy sine lytteopplevelser og få personlige forslag. Totalt sett tilbyr disse tjenestene en praktisk og økonomisk metode for å få tilgang til et betydelig bibliotek med titler og nyte dem når du velger.

BookBeat

BookbeatMed en fast månedlig kostnad kan kunder av den abonnementsbaserte lydboktjenesten BookBeat få tilgang til et uendelig antall lydbøker. Tjenesten ble etablert i Sverige i 2015, og den er nå tilgjengelig i en rekke andre europeiske nasjoner, inkludert Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge og Storbritannia. I tillegg til engelsk tilbyr BookBeat også en betydelig samling lydbøker på svensk, finsk, norsk, dansk, tysk og spansk. Biblioteket har bøker i flere kategorier, inkludert romantikk, mysterium, sakprosa, biografier og mer. For både Android- og iOS-enheter er det en mobilapp som kan brukes til å få tilgang til tjenesten. Programvaren gir brukerne muligheten til å laste ned lydbøker til enhetene sine og lytte til dem mens de er frakoblet. Brukere kan også legge til bokmerker og endre avspillingshastigheten. Etter en 14-dagers gratis prøveperiode har BookBeats kunder muligheten til å abonnere månedlig eller for en lengre varighet til en redusert pris.

Prøv gratis i 50 dager

BookBeat-priser

Du får ubegrenset tilgang til mer enn 800 000 lyd- og e-bøker med BookBeat. Velg mellom et bredt spekter av titler som starter på bare 99 kroner/mnd, inkludert kjente bøker, spennende krimserier, sunne feelgood-historier, motiverende biografier og mye mer. Du kan få et abonnement som passer, dine egne personlige behov. De synes ikke at alle skal ha samme abonnement. Med BookBeat starter månedsavgiften på kun 99 kroner og avhenger av hvor mange timer du velger å lytte. Du kan få oppleve over 900 000 bøker ved hjelp av BookBeat ved å bla og søke deg gjennom appen deres. Alternativer er ikke begrenset til nye utgivelser, nye klassikere kan også bli funnet.

Det er ingen forpliktelser med BookBeat, du kan si opp ditt månedlige abonnement når du måtte ønske. La oss diskutere de 3 hovedplanene til BookBeat:

Grunnleggende plan: For folk som lytter mer og leser litt mindre. Du får 20 timer per måned med 99kr/mnd.

Premium-plan: Det mest kjøpte abonnementet. Best for vanlige lytte- og lesevaner med 100 timer per måned, fra 149kr/mnd.

Ubegrenset plan: Slagordet taler for seg selv. En ubegrenset plan for folk som lytter og leser regelmessig. Prisene for denne planen er 199kr/mnd.

Fordeler med BookBeat

Med BookBeat kan alle nye kunder dra nytte av en risikofri prøveperiode. Det er enkelt å starte en gratis prøveperiode! For å komme i gang, bare registrer deg for en konto på deres hjemmeside. Logg deretter på etter å ha lastet ned appen til telefonen eller nettbrettet, og begynn å lytte! Kontoen din konverteres automatisk til et betalt abonnement med en månedlig kostnad etter den gratis prøveperioden. Du blir ikke belastet hvis du avslutter kontoen din innen den gratis prøveperioden. Du har opptil den siste dagen i prøveperioden på deg til å si opp abonnementet før kontoen konverteres til en betalt konto og du faktureres for den påfølgende måneden.

Opptil fem personer som bor sammen, kan dele en BookBeat-konto ved hjelp av familiekontoene sine. Det koster kun 49 kroner hver måned for å legge til en profil. Logg på kontoen din for å opprette familiekontoen, og du kan deretter raskt legge til eller fjerne profiler. Du vil kunne lytte samtidig så snart profilen er lagt til kontoen, og hele familien vil kunne beholde bøkene sine og få tilgang til historisk informasjon. Pakken inneholder samme antall lyttetimer for hver profil.

BookBeat på Trustpilot

Du vil sikre at du får det beste av det beste, akkurat som alle andre. Du vil ha tro på selskapet og vite at du får det du betalte for. Prosessen med å bli med i firmaet eller kjøpe fra det, vil ikke bli endret midt i det. Vi samlet detaljer om BookBeats omdømme fra faktiske forbrukeranmeldelser for å dempe bekymringene dine. I denne situasjonen kan Trustpilot være nyttig. Med Trustpilot kan vi spore fremdriften til en bedrift og finne ut hva vi kan forvente fra hver avdeling i bedriften. På grunn av positive tilbakemeldinger fra gjentatte forbrukere, utfører virksomheten beundringsverdig på Trustpilot. Totalt sett synes vi du bør prøve BookBeat.

BookBeat har en flott vurdering på 4 stjerner på anmeldelsessiden Trustpilot. Med tanke på at de ikke har mange anmeldelser, er 4-stjerners definitivt tjent gjennom hardt arbeid og flott app. Vanligvis vil du se gode anmeldelser for deres eksepsjonelle service og engasjement.

BookBeat rabatt kode

Prøv gratis i 50 dager

 

Nextory

NextoryBrukere kan få tilgang til og lese / lytte til et digitalt bibliotek med e-bøker og lydbøker gjennom den abonnementsbaserte tjenesten Nextory på sine PCer eller mobile enheter. Nå tilgjengelig i forskjellige europeiske land, inkludert Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland og Storbritannia. Denne appen ble etablert i Sverige i 2015. Mange e-bøker og lydbøker på mange språk, inkludert fiksjon, sakprosa, biografier og mer, finnes i Nextorys bibliotek. Videre gir programmet skreddersydde forslag avhengig av brukerens lesesmak og historie. Brukere kan bruke en nettleser eller en mobilapp for å få tilgang til Nextory. Programvaren gjør det mulig for brukere å laste ned elektroniske bøker (e-bøker) og lydbøker (lydbøker) til sine enheter for offline lesing og lytting. Det gir også en rekke funksjoner, for eksempel tekstutheving, bokmerker og justerbare spillhastigheter. Brukere av Nextory har valget mellom et månedlig eller årlig abonnement etter en gratis prøveperiode. Abonnenter får ubegrenset tilgang til plattformens bibliotek og kan lese eller lytte til så mange bøker de vil hver måned. Programmet støtter også familieplaner, som lar flere brukere dele en enkelt konto.

Prøv gratis i 30 dager

Nextory Priser

Nextory tilbyr 3 forskjellige planer for personlig bruk og til og med for familien din. Med sin store samling av lydbøker for voksne, barn og eldre, har Nextory gode priser for det de tilbyr.

Den første planen starter på 139 kroner, som er standardplanen. Dette er en relativt god pris for deg som elsker lydbøker.. Les og lytt så lenge som 30 timer i måneden, med 4 profiler, men bare én profil kan bruke appen om gangen.

Deres andre plan, mer som en ubegrenset plan, starter på 189kr/måned med 4 profiler og en bruker om gangen på appen.  Bonusen her er at du kan lese og lytte til favorittklassikerne dine så lenge du vil.

Den siste planen som tilbys av appen er deres familieplan, som vil koste deg 239kr / mnd. Ikke en dårlig avtale for ubegrenset lytting og lesing, hele familien kan bli med på moroa. Med denne planen, når du oppretter 4 profiler, kan alle 4 profilene bla gjennom og lytte på appen samtidig.

Nextory på Trustpilot

Appen gjør det relativt greit på Trustpilot, et nettsted der vi kan lese og se virkelige anmeldelser fra faktiske brukere av appen. Kundeservicen deres ser ut til å være ikke-eksisterende, men innholdet er godt nok til at folk kan fortsette. Dette er den generelle følelsen blant kunder og anmeldere. Prøv det selv, og sjekk ut deres enorme biblioteksamling!

Nextory Rabatt Koder

Prøv gratis i 30 dager

Fabel

Fabel er en strømmetjeneste for lydbøker som gir deg de beste og mest kjente bøkene – akkurat her og nå. Et digitalt bibliotek og lydbokabonnementstjeneste kalt Fabel ble etablert i Danmark i 2016. Det er en stor samling lydbøker tilgjengelig der på mange andre språk, for eksempel engelsk, dansk, norsk og tysk. Lydbøkene i Fabels samling spenner over en rekke sjangere, inkludert mysterium, romantikk, selvhjelp og mer. Programmet er en favoritt blant lyttere i Skandinavia og Danmark siden det gir et stort utvalg av lydbøker på disse språkene.

Fabel har et stort utvalg av de mest kjente norske forfatterne, både nye og eldre titler. I tillegg finner du et stort utvalg av klassikere i alle sjangre. Fra kriminalitet til barnebøker

Fabel kan nås av brukere via en nettleser eller en mobilapp. Programvaren tilbyr en rekke funksjoner, inkludert en sovetimer, konfigurerbar avspillingshastighet og skreddersydde forslag basert på brukerens lyttehistorikk. Fabel tilbyr en gratis prøveperiode der kundene kan velge mellom et månedlig eller årlig abonnement. Brukere kan lytte til så mange lydbøker som de ønsker hver måned og har ubegrenset tilgang til plattformens samling. Videre aktiverer tjenesten familieplaner, slik at flere brukere kan bruke samme konto.

Prøv 4 uker gratis

Fabel-priser

Abonnementspriser for lydbøker kan variere avhengig av tjenesten og den spesifikke abonnementsplanen som er valgt. Noen tjenester tilbyr månedlige abonnementer mot en fast avgift, mens andre kan belaste per lydbok. Mange populære lydbokabonnementstjenester som Audible, Scribd og Audiobooks.com tilbyr forskjellige nivåer av abonnementsplaner med forskjellige prisalternativer. Prisene kan variere fra rundt 50 til 200 kroner per måned, avhengig av abonnementet, og noen tjenester tilbyr tilleggsfordeler som rabatter på kjøp, ubegrenset tilgang til lydbøker eller tilgang til eksklusivt innhold. Samlet sett kan kostnaden for et lydbokabonnement gi stor verdi for de som ofte lytter til lydbøker, da det gir tilgang til et stort bibliotek med titler til en brøkdel av kostnaden for å kjøpe hver lydbok individuelt. Når det gjelder Fabel, starter prisene fra 89kr /mnd. for deres mest grunnleggende plan. De har over 3 andre planer, familieplaner og familieplanen pluss. Prisene varierer fra 149 kroner til 229 kr/mnd.

Storytel

Et stort utvalg av bøker i mange kategorier, inkludert skjønnlitteratur, sakprosa og barnelitteratur, er tilgjengelig gjennom den digitale lydboken og e-bokabonnementstjenesten Storytel. Siden etableringen i Sverige i 2005 har virksomheten vokst til land somblant annet Norge, Danmark, Finland, Nederland, Polen, Spania og India. På smarttelefoner, nettbrett eller stasjonære datamaskiner har forbrukere med Storytel-medlemskap ubegrenset tilgang til hundrevis av lydbøker og e-bøker. Brukere kan skreddersy lytteopplevelsen med tjenestens brukervennlige grensesnitt ved å endre avspillingshastighet, legge til bokmerker og bygge sine egne personlige bokhyller. Storytel tilbyr blant annet et bredt utvalg av bøker på engelsk, svensk, dansk, norsk, finsk, nederlandsk, spansk og polsk.

Storytel er en av de mest brukte lydbok- og e-bokstrømmetjenestene i verden, og gir tilgang til mer enn 500 000 lydbøkerfor lesing og lytting på verdensbasis. Gjennom fantastiske historier som kan deles og nytes av alle, overalt, når som helst, håper vi å bidra til en mer medfølende og kreativ verden. Varemerkene Storytel og Mofibo brukes til Storytels strømmeoperasjoner. Forlagsavdelingen i Storytel drives av de anerkjente nordiske forlagene Norstedts, People’s Press og Gummerus, samt lydbokforlaget StorySide. Storytel er basert i Stockholm, Sverige, og har virksomhet i mer enn 20 markeder over hele verden.

Test gratis for halv pris

Les og lytt offline

Før du laster ned en lydbok, må du lagre den i bokhyllen. Velg deretter Lagre offline ved å klikke på sirkelen med tre prikker (enten ved siden av tittelen i bokhyllen eller på tittelens detaljside). Hvis du velger “Lagre” som frakoblet fra menyen når du klikker på de tre prikkene øverst til høyre i spilleren, kan du også laste den ned direkte derfra. Nedlastingen for lydboken begynner deretter. Inntil nedlastingen er ferdig, fraråder vi å bruke programmet igjen eller lukke det. Lydboken vises i bokhyllen din som grønn etter at den er lastet ned. Hvis du åpner appen, velger Innstillinger og blar deretter til bunnen av skjermen, kan du se en liste over alle lydbøkene du har lagret offline. Hvis du klikker på sirkelen med tre prikker i bokhyllen, bokens beskrivelsesside eller søppelknappen helt til høyre i spilleren, kan du ta lydboken ut av frakoblet modus.

Lagre en e-bok i frakoblet modus

E-boken må først lagres i bokhyllen din. Din eBok vil automatisk laste ned første gang du klikker “Les” for å begynne å lese den, og den vil fullføre nedlastingen etter at alle sidene er initialisert. Fraværet av et e-bok-nedlastingsalternativ skyldes dette. Så lenge du ikke sletter e-boken fra bokhyllen eller logger ut av appen, vil den bli holdt i frakoblet modus. Husk: Bøkene dine må lastes ned på nytt hvis du logger deg ut av appen, siden de ikke lenger lagres offline.

Storytel-priser

Avhengig av leverandøren og den valgte abonnementsplanen, kan abonnementskostnadene for lydbok endres. Noen nettsteder krever en engangs fast pris for månedlige medlemskap, mens andre kan belaste per lydbok. Avhengig av planen kan prisene variere fra rundt 50 til 200 kroner per måned. Noen tjenester gir også ytterligere fordeler som rabatter på kjøp, ubegrenset tilgang til lydbøker eller tilgang til unikt materiale. For folk som ofte lytter til lydbøker, kan prisen på et lydbokabonnement gi utmerket verdi fordi det gir tilgang til en enorm samling verk til en brøkdel av kostnaden ved å kjøpe hver lydbok separat.

Storytel har veldig praktiske planer, to hovedplaner som du kan velge mellom, med gode funksjoner og priser. Ubegrensede planer starter på 199kr / mnd, med familieplaner som starter på 259kr / mnd.

Storytel på Trustpilot

Som alle andre, vil du sørge for at du får det beste av det beste. Du vil føle deg trygg på virksomheten og forstå at du vil motta det du betalte for. Prosedyren for å registrere deg for eller kjøpe fra selskapet vil ikke bli endret midt i det. For å avhjelpe bekymringene dine samlet vi informasjon om Storytels omdømme fra reelle kundeevalueringer. Trustpilot kan være nyttig i dette tilfellet. Vi kan overvåke et selskaps suksess og hva du kan forvente fra hvert område av virksomheten ved hjelp av Trustpilot. Selskapet gjør det anstendig på Trustpilot takket være anmeldelser fra lojale kunder. Totalt sett synes vi at du bør prøve Storytel.

Storytel Rabatt Koder

Test gratis for halv pris

Podimo

PodimoDen nest beste lydbok-appen på agendaen vår er Podimo. Til å  være en nyere app på markedet, har den allerede fått ganske mange brukere. . En plattform for podcaster og lydmateriale slik som Podimo,er abonnementsbasert. Den ble etablert i Danmark i 2019 og er nå tilgjengelig i en rekke europeiske land,, inkludert Tyskland, Spania, Danmark og Storbritannia. En rekke unike originale podcaster og lydserier er tilgjengelige på Podimo. De er skapt av selskapets interne ansatte og et økende antall eksterne partnere. De inkluderer en rekke sjangere, inkludert “true-crime”, nyheter, humor, livsstil og utdanning, samt fiksjon og sakprosa. Nettstedet gir innholdsanbefalinger til brukere basert på deres lyttevaner og interesser ved hjelp av sofistikerte algoritmer og maskinlæringsteknologier. Ved hjelp av nettstedet kan brukere utforske og søke etter bestemte podcaster eller lydprogrammer. Du kan bruke en nettleser eller en mobilapp for å få tilgang til Podimo. Brukere har muligheten til å abonnere på tjenesten månedlig eller årlig etter den gratis prøveperioden. Abonnenter får tilgang til annonsefri streaming og muligheten til å laste ned episoder for offline lytting. Ikke-abonnenter kan få tilgang til bestemt innhold gratis takket være reklame. Den største ulempen med appen er litt begrenset innhold – men kanskje det er akkurat passe for deg!

Podimo-priser – Billigste lydbok

Hvordan registrerer jeg meg, spør du deg kanskje? La oss lære om deres gratis prøveperiode og de forskjellige planene som starter på 79kr / mnd.. Ikke bare er det enkelt å registrere seg på Podimo, men det er også gratis gjennom hele prøveperioden. Du kan begynne med å sette opp en konto på nettstedet vårt, laste ned appen eller begge deler, og opprette en konto der. Du kan starte og avslutte abonnementene dine når som helst, fordi alle planene våre er fleksible. Du får tilgang til hvert stykke gratis materiale på åpen RSS takket være Podimo Free. Du lurer kanskje på hva i all verden RSS er. Enhver gratis podcast på den åpne RSS-feeden vil være tilgjengelig via Podimo Free siden det ganske enkelt er en digital feed av en podcast som ikke er beskyttet av en betalingsmur. Du får tilgang til alt gratis innhold på Podimo samt alle podcastene som bare er tilgjengelige på Podimo. Du får praktisk talt alt med Premium Plus. Deres premiumplan er 169 kroner. Du får ubegrenset tilgang til alt gratis materiale, podimo-bare podcaster og lydbøker. Det lever opp til forventningene! De fineste podcastene og tusenvis av lydbøker er tilgjengelig for deg gratis etter bare å ha betalt 79 kroner per måned takket være Podimo.

Podimo på Trustpilot

Du vil være sikker på at du får det beste av det beste, akkurat som alle andre. Du vil føle deg trygg på virksomheten og forstå at du vil motta det du betalte for. Ingen endringer vil bli gjort i prosessen med å registrere deg for eller foreta et kjøp fra firmaet midt i det. Vi samlet detaljer om Podimos ‘omdømme fra faktiske forbrukeranmeldelser for å dempe bekymringene dine. Her kan Trustpilot være nyttig. Med Trustpilot kan vi observere selskapets ytelse og hva du kan forvente fra alle aspekter av virksomheten. Med positive evalueringer fra vanlige forbrukere gjør virksomheten det bra på Trustpilot. Totalt sett mener vi at du bør prøve Podimo.

Podimo Rabatt Kode

Generelle

Til slutt er det flere førsteklasses lydbokapplikasjoner for både Android- og iOS-enheter, hver med spesielle funksjoner og fordeler. Det er en app som kan tilfredsstille dine preferanser, enten du søker et stort utvalg av titler, skreddersydde forslag eller sofistikerte avspillingsvalg. Lydbokappene som er oppført, er noen av de beste lydbokapplikasjonene; De gir hver en fantastisk brukeropplevelse og et bredt spekter av bøker i forskjellige sjangere. Disse applikasjonene tilbyr en praktisk og økonomisk metode for å få tilgang til en enorm samling bøker og lese dem når du velger, enten du er hjemme, ute og reiser, eller bare vil ha en pause fra skjermen. Totalt sett er lydbokapplikasjoner en flott metode for å forbedre lesegleden og oppleve bøker på en frisk og spennende måte.