Da Lectinect Mage ble introdusert i 2007, ble det umiddelbart en bestselger for behandling av fordøyelsesproblemer. Tusenvis av nordmenn tar en eller flere tabletter Lectinect Mage hver dag. Mer positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som hevder at produktet har blitt bedre og nå fungerer raskere, har kommet inn siden produktet ble oppdatert med kalsium. Du kan nå søke hjelp med gastrointestinale problemer også.

Lectinect, en norsk bedrift som spesialiserer seg på å lage og markedsføre naturlige kosttilskudd, selger Lectinect Mage som kosttilskudd. Lectinect Mage er ment å hjelpe fordøyelseshelsen og oppmuntre til regelmessig avføring, ifølge produsentens nettsted.  Psylliumskall, fennikel og magnesiumoksid er noen av de naturlige komponentene i tillegget som sies å hjelpe til med regelmessighet og fordøyelsesfunksjon. 

En slags løselig fiber, psylliumskall, antas å støtte god fordøyelse og hjelpe kontroll av avføring. Naturlig fordøyelseshjelp fennikel brukes ofte til å lindre gastrointestinalt ubehag, inkludert gass og oppblåsthet. Et mineral kalt magnesiumoksid er viktig for riktig fordøyelse og kan fremme regelmessighet. Lectinect Mage forsøker å tilby en komplett løsning for forbrukere som ønsker å forbedre fordøyelseshelsen og oppmuntre til regelmessighet ved å kombinere disse komponentene.

Mens kosttilskudd som Lectinect Mage kan tilby en rekke fordeler, er det viktig å huske at de ikke kan erstatte et sunt, balansert kosthold. Før du begynner på et nytt kosttilskudd, er det lurt å se en helsepersonell for å være sikker på at den er sikker og egnet for dine spesielle behov. Folk kan støtte deres fordøyelseshelse og fremme generell trivsel ved å inkludere kosttilskudd som Lectinect Mage i en sunn livsstil.

Fordeler

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til normal funksjon av fordøyelsesenzymer. Det kan variere hvor raskt du merker effekten av Lectinect Mage. Selv om noen brukere har lagt merke til betydelig forbedring på så lite som tre dager, kan det for andre ta to til tre måneder før forbedringen merkes. La oss finne ut om fordelene.

Bra for magen

Et kosttilskudd kalt Lectinect Mage kan hjelpe mennesker med mageproblemer som gass, løs avføring og harde mager. Fordøyelsesenzymer er avgjørende for kroppens evne til å absorbere næringsstoffer. Imidlertid kan mangel på disse enzymene i kroppen forårsake fordøyelsesproblemer. Lectinect Mage kan være nyttig i denne situasjonen. Kalsium er en av hovedkomponentene i Lectinect Mage og er kjent for å støtte sunn drift av fordøyelsesenzymer. 

Lectinect Mage kan lindre fordøyelsessmerter og oppmuntre til regelmessig avføring ved å styrke kroppens fordøyelsesenzymer. Mens kosttilskudd som Lectinect Mage kan tilby en rekke fordeler, er det viktig å huske at de ikke kan erstatte et sunt, balansert kosthold. Som vanlig er det tilrådelig å se en helsepersonell før du begynner på et nytt tilleggsregime for å være sikker på at det er trygt og egnet for dine spesielle behov.

Bra for immunforsvaret

Et kosttilskudd kalt Lectinect Mage har potensial til å hjelpe immunforsvaret. Elderbær er en hovedkomponent i Lectinect Mage og har en lang historie med bruk for immunforsvar. Lektiner og antocyaniner som finnes i overflod i elderbær har vist seg å ha gunstige effekter på immunsystemet.

Som en naturlig forsvarsmekanisme stiger lektininnholdet i planter som svar på insekt- eller andre stressorangrep, ifølge forskning. Det er interessant å merke seg at de samme lektinene kan være fordelaktige for menneskers helse. Det er likevel viktig å huske at inaktivering av proteinene kan redusere de biologiske effektene av lektiner.

Lectinect har laget en spesiell prosedyre som gjør det mulig for lektinene å holde seg fysiologisk aktive i tablettform, og garanterer at de fordelaktige egenskapene til hyllebærlektiner opprettholdes. Lektinene fra hyllebær i Lectinect Mage kan styrke immunforsvaret ved å feste seg til visse områder av det menneskelige immunforsvaret. Før du begynner på et nytt regime, som med ethvert kosttilskudd, er det viktig å snakke med helsepersonell for å sikre at det er trygt og egnet for dine spesielle behov.

BESTILL HER

Individuell effekttid

Mer enn 100 000 nordmenn har tatt Lectinect Mage, som har vist seg å være nyttig i behandling av typiske fordøyelsesproblemer som gass, hard mage, diaré og urolig mage. Kundenes entusiastiske vurderinger tyder på at medisinen er effektiv i behandling av disse plager.

  • Flatulence
  • Magesmerter og diaré
  • Urolig mage

Om selskapet

En norsk bedrift som heter Lectinect fokuserer på å skape trygge kosttilskudd av høy kvalitet etter å ha gjort en betydelig studie. Deres produkter er laget med den hensikt å bringe helsemessige fordeler til sine kunder fra kontrollerte og sikre råvarer, helst fra planter og bær. En gruppe molekylærbiologiske spesialister fra Bergen dannet Lectinect i 2000, med professor Ian F. Pryme som deres primære vitenskapelige rådgiver. Deres varer er designet med det formål å gi kvalitet og sikkerhet til sine kunder og er basert på god forskning. Hvert trinn i produksjonsprosessen er underlagt kvalitetstester av Lectinect, og deres underleverandører blir rutinemessig observert for å sikre at de overholder spesifikasjonene.

For å bestemme den biologiske aktiviteten til lektinene i sine produkter, for eksempel Lectinect Mage, har virksomheten opprettet sin egen analytiske prosedyre. Varene deres er dopingtestet og godkjent av et etablert antidopinglaboratorium, Informed-Sport. Produktene laget av Lectinect er akseptable for vegetarianere, og en rekke av dem – inkludert Lectinect Betacarotene Plus, Lectinect Natural Jod og Lectinect Mage – har mottatt vegansk sertifisering og er registrert hos Vegan Society.

Kundesikkerhet og -glede er høyt prioritert for Lectinect. De er medlem av Virke e-Handel, en bransjeforening for anerkjente virksomheter innen netthandel og postbestilling, og ble akkreditert av Trygg E-handel i 2011. Bjørn H. Andreassen er administrerende direktør i selskapet, mens Truls Marius Aarra, som har en sterk bakgrunn innen molekylærbiologi og har studert effekten av lektiner på immunsystemet, fungerer som avdelingens forsknings- og utviklingsdirektør. Samlet sett er Lectinect en troverdig og pålitelig virksomhet dedikert til å tilby høy kvalitet, sikre og effektive kosttilskudd som er resultatet av en grundig studie.

Avsluttende tanker

Avslutningsvis lager det norske firmaet Lectinect kosttilskudd basert på grundig forskning, med vekt på kvalitet og sikkerhet. Varene deres er laget av plantebaserte ingredienser og ment å støtte ulike kroppsfunksjoner som fordøyelse og immunitet. Over 100 000 nordmenn har brukt Lectinect Mage, som har vist seg å være effektivt i behandling av en rekke vanlige mageplager. Lectinect tilbyr et pålitelig og potent supplement valg for folk som ønsker å øke sin generelle helse og velvære med en dedikasjon til kvalitetskontroll og kundelykke.

BESTILL HER