Airfryer

6 beste Airfryer test – hva er det og hvorfor må du ha en?

Airfryer har poppet opp som et troll av eske de siste årene, og det er ikke uten grunn. Vi har derfor gjort en airfryer test av de beste merkene på markedet. For elsker du frityrstekt mat og kunne tenke deg å få den ekte restaurantfølelsen i ditt eget hjem? Eller kanskje på hytta? Når som helst? Vi har utført en airfryer test slik at du kan ta et bedre valg.

Først kan vi fortelle deg at Airfryeren er et nyskapende kjøkkenredskap for framtiden. Og for dem som ikke har fått det med seg, fremtiden er nå. Ikke bare lager den deilig retter på et blunk, den er både miljøvennlig og skaper sunne måltider. For du slipper å bruke mengder frityrolje her. Alt stekes med varmluft frityrstekende vifter som gjør at man kan kutte usunt fett og samtidig få favorittmaten hver gang. En airfryer test kan hjelpe deg på veien til sunnere og raskere måltid.

Som sagt er dette kjøkkenredskapet det hotteste innen matlaging for tiden. For er det noe vi vil ha i dag, så er det enkel og sunn mat. Og frityrstekt mat er ikke det første man tenker på som sunt, men det er her Airfryeren kommer inn. Med hurtige retter sparer du også strøm.

Her er det bare å velge rett, for det som kan friteres bør prøves i en airfryer. Kjøtt, sjømat, pommes frites, wok-grønnsaker også videre. Her brukes nesten ikke matolje, som er hovedårsaken til at mange velger bort frityrsteking. Men ikke nå lenger, her er vår best i test av Airfryers 2022.

Hva bør du se etter i en Airfryer?

Vårt personell har testet 7 av de aller beste airfryerne på markedet, slik at du lettere kan gjøre et valg når sommeren nærmer seg og dere planlegger koselig middagsstunder på terrassen. Airfryeren kan brukes i alle anledninger, når som helst på året. I vår airfryer test har vi sett på de funksjonene vi mener er viktigst, testet airfryere og gitt vår vurdering av produktene.

 • Designet: handler om utforming, lett håndtering mm.
 • Funksjonene: handler om kapasitet, programvalg etc.
 • Kvaliteten: handler om slitesterke deler, gir den godt resultat etc.
 • Prisen: handler om prisen i forhold til overnevnte punkter

Denne artikkelen skal gå grundig gjennom alle produktene steg for steg, men vil du ha vinneren av vår offisielle airfryer test her; vinneren i vår airfryer test er Cosori Premium Smart Airfryer!

Hovedargument for å skaffe seg en airfryer:

 • Gir deilige sprøstekte retter man kun opplever på restaurant
 • Bruker minimalt med olje som gir sunnere kosthold
 • Bruker mindre elektrisitet gir lavere strømregning

Det er flere ting å tenke på når du skal kjøpe en airfryer. Det er for eksempel viktig å tenke på at mat som stekes med luftvarming ikke bør stables, da maten er avhengig av å treffes direkte av varmen.

Noen av airfryerne i testen kommer med varselsystem slik at man vet akkurat når man skal ta ut maten for å vende den. Man bør derfor se etter en airfryer som har en stor grunnflate slik at mest mulig av maten blir frityrstekt på en gang.

Man bør også tenke på hvordan man skal bruke airfryeren. Noen vil ha denne luksusen på camping eller på hytta, mens andre vil bruke den i hverdagen. Ulike modeller passer til enhver bruk. Ting som vekt, størrelse og innstillinger er derfor viktig å sjekke ut.

Her er vår airfryer test!

Cosori Premium Smart Airfryer – best i test

Cosori Premium Smart Airfryer

Cosori er førstevalget når det gjelder funksjonelle kvalitets maskiner til kjøkkenet. Og med Cosori Premium Smart Airfryer får du et produkt du kan stole på at gir deg perfekt stekt mat. Denne frityren er en helt utrolig maskin alle burde ha på kjøkkenet i 2022.

Designet

Cosori Premium Smart er et vakkert smykke på kjøkkenbenken og samtidig svært enkel å bruke. Den veier 5.6 kg og har et panel på forsiden. Med et håndtak til kurven er alt klart for å lage dagens middagsrett. Det er mulig å styre Cosori frityren med egen applikasjon lastet ned til mobilen. Panelet på fronten er lettforklarende og intuitivt og kan kombineres med appen som følger med.

Foruten å være svært lekker, så er også Cosori Premium Smart Airfryer enkel å holde ren. Kurven er lett å trekke ut og sette på plass etter vask. Delene kan også vaskes i oppvaskmaskin. Nå som også frityrstekt mat har blitt en mulighet, er det en glede fortelle at produktet kommer med 100 oppskrifter som man kan finne inspirasjon fra.

Cosori Premium Smart har en kurv med plass til over 2 kg kjøtt eller fisk. Det betyr at middagen til hele familien kan friteres i en omgang her. Det er ikke alle airfryere som har denne kapasiteten. Cosori Premium Smart Airfryeren har høyde, bredde og dybde mål på 30 cm. noe som gjør at den er lett å sette fra seg på benken uten at den tar nevneverdig plass.

Funksjoner

Airfryeren fra Cosori som er kåret til best i test, kommer med 11 ulike funksjoner. Velger en av dem ved å trykke på panelet og maten tilberedes på kort tid. Man kan velge mellom ulike typer mat slik at Airfryeren kompenserer for maten som skal tilberedes.

 • Kjøtt: biff, kylling, bacon
 • Fisk: sjømat, reker
 • Grønnsaker: pommes frites, wok og rotgrønnsaker
 • Brød
 • Desserter
 • Frossen mat

Med appen Vesync kan du gjøre andre ting i mellomtiden og få varsling om når maten er klar. Men før dette får du beskjed om du må ta ut maten, gi kurven en liten risting, for så å kjøre programmet ferdig. Og er man ikke helt klar når maten er tilberedt, så har Cosori en funksjon som holder maten varm til den blir servert.

Som vi sa, er Cosori Premium Smart Airfryer kompatibel med Wi-Fi og appen Vesync. Man kan legge inn oppskrifter på panelet slik at man kan finne inspirasjon til måltidene sine. Cosori vinneren har også tilbehør redskap som f.eks. panne, stativ med spyd, muffinsform.

Kvalitet

Cosori Premium Smart Airfryer vinner denne best i test kåringen også på grunn av kvaliteten. Den er laget av slitesterke materialer som også er godkjente av CE-merket. Samtidig er den laget med hensyn på miljøet, med BPA-frie materialer. Den oppfyller standarder for EMF, elektromagnetiske områder. Samtidig er den stillegående og effektiv.

Cosori Premium Smart Airfryer er kompakt og holder høyest kvalitet i airfryer testen. Måten den er laget på, gjør at man kan tilberede mat nesten dobbelt så fort som man ville ha gjort i en ovn. Foruten å være raskere, noe som sparer deg tid i en travel hverdag, så er denne måten å tilberede mat på mye sunnere. Med Cosori kan du kutte ut matolje til et minimum.

Airfryeren fra Cosori kommer med en fyldig brukermanual, som er svært oversiktlig og beskrivende.

Pris

Airfryeren fra Cosori er med liten margin den dyreste airfryeren i testen, men gir svært mye kvalitet for pengene. Det er den eneste med app-funksjon, som setter den i en særklasse. Man kan velge å handle med Klarna og da få en god nedbetalingsavtale på opptil 36 måneder. Det er anbefalt å gå for kvalitet når det gjelder Airfryere, da mange produsenter slurver med viktige deler for å spare penger.

Det er heller ikke uten grunn vi finner denne airfryeren den beste, da den også har vunnet priser i kåringer utført av Red Dot Awards, Amazon Choice og Forbes.

Philips Premium Airfryer

Philips Premium Airfryer

Philips Premium Airfryer er selskapets eget flaggskip for de moderne kjøkkenmaskinene. Philips airfryer har i mange år vært markedsledende innenfor husholdningsapparater, og de skuffer oss heller ikke når det gjelder airfryere. 

 

Designet

Philips vet hvor mye design har å si for kundene sine, og med denne airfryeren tar de design og nyskapning videre. Den veier 8 kg, noe som er en del mer enn vinneren i airfryer testen vår. Et lite panel gir deg alt du trenger å vite når du skal tilberede sprøstekte retter på så lite som 6 minutter.

Philips airfryer passer utmerket i moderne kjøkken med sitt elegante design. Da denne maskinen er ganske stor, så er det klart den kan steke en del mat. Men den når ikke opp til vinneren, som klarer over 800 gram mer enn Philips Premium Airfryer.

Funksjoner

Med 5 funksjoner er det veldig konkrete valg og innstillinger på denne airfryeren. Den har Turbo Star teknologi som betyr at den kan sirkulere varmluft raskt for å fordele varmen utover maten. Philips er i særklasse når det gjelder å utvikle egen teknologi, og denne er i så måte viktig for steking av mat.

Philips Airfryer passer utmerket til favorittmåltider som kyllingvinger, pommes frites, biff også videre. Med en stor kapasitet er det enkelt å få et godt resultat. Vi anbefaler denne modellen fra Philips, da den har en stor flate som gjør at resultatet av stekingen blir utmerket.

Kvalitet

Philips er et nyskapende elektronikkselskap som higer etter en sunnere verden og mer bærekraftige løsninger gjennom innovasjon. Det ser vi også med Philips Airfryeren i denne testen. De har utviklet en kappe av maskenetting som ikke inneholder BPA-stoffer.

Det er lett å vaske og rengjøre Philips frityren, blant annet fordi man ikke trenger matolje til å steke maten. Dette sparer deg ikke bare for tid, men også ekstra arbeid.

Pris

Kvalitet og pris hører ofte sammen, og her får man en kjøkkenmaskin for mange år med god matlaging. Prisen ligger i mellomsjiktet og kan bestilles med Klarna slik at man kan velge hel -eller delbetaling.

Cosori Original Airfryer

Cosori Original

Cosori Original Airfryer lander på en god pallplass i vår airfryer test. Det er flere grunner til det, som vi skal se en utrolig anvendelig frityr for folk flest. Et kjøkkenredskap for familier som vil kose seg til spesielle anledninger eller bare teste ut hvordan denne nye spennende teknologien fungerer.

Designet

Cosori har utviklet en serie airfryere som er like. Cosori Original er faktisk like stor som vinneren av airfryer testen, og veier skarve 5.6 kg. Det som er ulikt fra vinneren er en del funksjoner og panelet på fronten som er endret til et manuelt hjul som man vrir på. Ofte like enkelt synes mange.

Cosori Original er litt mindre enn sine storebrødre, men ikke når det gjelder kapasitet. Og den er utrolig lekkert designet for kjøkken-øyer og benker i hus og hjem.

Funksjoner

Cosori har studert hvordan design og funksjon henger sammen, og på Cosori Original har de valgt innstillinger ved hjelp av hjul som man kan skru på. Man kan justere temperaturen og tiden på stekingen med hjulet.

Med Cosori Original får du mulighet til å stille inn temperaturen opptil 205 grader, slik at du selv må prøve deg fram til beste resultat. Med i pakken får man 30 oppskrifter man kan få inspirasjon fra, og 8 instruksjoner skrevet inn på airfryeren, slik at man skal komme fortere i gang med sine favorittmåltider.

Denne airfryeren passer dermed utmerket til dem som vil styre stekingen manuelt og samtidig gjøre matlaging på en ny måte.

Kvalitet

Dette er en airfryer som er lett å flytte rundt på kjøkkenbenken, likevel har den robuste materialer som gjør at den er holdbar og slitesterk. Den skal også sies å være enkel å holde ren fordi delene kan tas ut for en vask. De har ikke-klebrige materialer slik at mat ikke stekes fast i kurven.

Pris

Dette er den rimeligste airfryeren vi har testet i sin klasse, og helt klart en vinner for mange. Kanskje den aller beste, når man tenker på alle de fire vurderingskriteriene.

Cosori Premium Airfryer

Cosori Premium

Cosori Premium Airfryer er den tredje frityren fra merket som helt klart har blitt synonymt med konseptet varmluftsteking av mat. Og det er ikke uten grunn også denne modellen må på listen. Den mest solgte varianten, i mellomsjiktet og med så mange specs og funksjoner at den fortjener plassen sin.

Designet

Cosori Premium ligner de andre modellene fra merket, med cross over stil og rene linjer. At design ikke har mye å si er noe de fleste er enige om ikke stemmer, for designet er nøye utviklet med tanke på brukervennlighet og tilpasning. Den er utviklet likt som vinneren av testen, og kan velges i hvitt eller svart materiale.

Funksjoner

I likhet med Smart modellen har denne 11 innstillinger for å steke mat. Det gjør at om du vil wokke grønnsaker eller frityrsteke fisk, så er det aldri noe problem. Justeringer gjøres fra et frontpanel som er intuitivt og svært enkelt å bruke, og man trenger ikke mye kunnskap for å komme i gang. Knappene er markert med symboler som gjør det enklere å velge.

Cosori Premium Airfryer kan ikke kombineres med Vesync-appen, slik at man kan fjernstyre eller til og med forhåndsinnstille den til å gjøre oppgavene sine. Det betyr likevel ikke at den er brukervennlig. Denne toppmoderne frityren er et yndet gavetips og et redskap som passer i de aller fleste moderne kjøkken.

Kvalitet

Vi har sett at Cosori leverer kvalitet i sine produkter. Premium Airfryer fra Cosori er romslig, med et kvadratisk rom som gjør at du ikke mister plass. Kurven løftes enkelt opp ved å løsne låse i front. Beholderen samler opp fett fra maten, som er lett å håndvaske eller til og med vaske i oppvaskmaskin.

Foruten å ha god kvalitet, så er Cosori airfryeren veldig godt isolert. Det vil si at selv om den har stekt mat, så vil man knapt merke at den er varm. Det er fint om du skal flytte på airfryeren.

Airfryeren vil stoppe automatisk når man drar ut kurven, og starte like enkelt når man setter den inn igjen.

Pris

Denne Cosori Premium Airfryer er både en kundefavoritt og prisvinner når det gjelder valuta for pengene. Den store forskjellen mellom denne airfryeren og toppmodellen til Cosori er likevel bare kompatibilitet med Vesync-appen.

Ninja Foodi Dual Zone Airfryer

Ninja Foodi Dual Zone

Ninja Airfryer Dual Zone er første utfordrer til tronen, og med smarte løsninger, godt design og stort utvalg så er det mange som velger denne airfryeren til sine kjøkken. En grunn til at Ninja Airfryer Dual Zone kommer så høyt opp på listen er at man kan tilberede mat i to kurver samtidig.

Designet

Ninja Foodi Dual Zone kan nesten se ut som en DAB-radio, men med denne får man andre sanser påvirket. Med et digitalt panel øverst på frityren og en sølv topp, er det ikke vanskelig å få lyst til å lage symfonier av deilig stekt mat. Fine og delikate håndtak for å sette inn eller dra ut kurvene gjør at man enkelt kan håndtere maten som stekes.

Ninja Foodi Dual Zone har 7,6 liters kapasitet, eller mat tilsvarende 3 kg. Dette er mye og gjør at du til og med kan invitere gjester til middagen. Vekten på denne airfryeren skal være 8,7 kg uten innhold. Den sitter godt på underlaget med klebende knotter på undersiden.

Funksjoner

Selv om Ninja Foodi Dual Zone har to kurver, så har den også flere innstillinger slik at man kan tilpasse steking av ulike matvarer. Max Crisp, AirFry, Roast, Bake, Reheat, Dehydrate gir deg som forbruker de valgene du trenger for å komme i gang med deilige retter som er frityrstekt med vifter av varmluft.

Med to kurver og Match funksjon kan man steke ulike typer mat med forskjell temperatur samtidig. En helt unik funksjon når det gjelder airfryere fra testen.

Med to kurver kreves det også mer effekt ut av maskinen, slik at denne bruker en del elektrisitet. Men uansett mye mindre effekt enn ved matlaging i ovnen. Uten tanke på matolje kan du lage de sunneste rettene og samtidig få alle rundt bordet fornøyde.

Kvalitet

Ninja Foodi står støtt på kjøkkenbenken med sine 11 kg. Med godt volum tar også denne mer plass enn andre airfryere i testen. Men det er et kjøkkenredskap for de moderne hjem. Med robuste detaljer av stål og aluminium, føler man at den er en liten ovn på kjøkkenbenken.

Ninja Foodi Dual Zone Airfryeren kan bli litt varm, så det er lurt å la den stå noen minutter før man flytter på den.

Pris

Høy kvalitet til tross, denne kjøkkenmaskinen har de fleste råd til. Utmerket for familier som vil leve sunnere med favorittmat hver eneste dag. Ninja Foodi Dual Zone Airfryer er helt klart en spennende utfordrer til de andre modellene på listen.

Wilfa Airfryer 3,5 liter

Wilfa 3,5 liter

Wilfa Airfryer er med I denne airfryer testen fordi den er super å ha med på hytta, eller for dem som er studenter eller bor alene. Wilfa Airfryer har alt det man trenger for å lage sunne retter på et blunk. Wilfa er et selskap som har bevist for omverden sitt fokus på kvalitet og moderne kjøkkenmaskiner til husholdninger verden over.

Designet

Wilfa Airfryer er designet for å passe inn i den daglige matlagingen på kjøkkenet. Den er rund og har stilrent design med et håndtak som det er lett å dra ut. Panelet består av en liten digital skjerm og noen tastevalg. Wilfa airfryer er designet for at den skal være enkel å bruke, og med kun 4kg vekt et kjøkkenredskap som er enkelt å håndtere.

Funksjoner

Wilfa Airfryer kommer med kurv og åtte ulike funksjoner for å frityrsteke mat. Den kan varme mat opptil 200 grader med 1500 Watt effekt. I tillegg til innstillingene for ulike matsteking, har Wilfa Airfryer også tinefunksjon og lydvarsling når maten skal vendes.

Kvalitet

Wilfa Airfryer er laget med aluminium og BPA-frie kurver som lett vaskes rene etter bruk. Noe av grunnen til at ikke Wilfa Airfryer kommer lenger opp på listen er blant annet den lille kapasiteten på kun 3,5 liter og materialets bruddgrense.

Ulempen med en så liten bolle, er ikke bare kapasiteten, men også at det vil være vanskeligere å få et godt resultat på første forsøk. Likevel er dette er god airfryer for en familie på to eller som en kuriositet på hytta.

Pris

Wilfa Airfryer er blant listens rimeligste airfryere, men den når likevel ikke helt opp i vår airfryer test.

Så hvorfor bør du skaffe deg en airfryer?

Her kommer en liste over grunner til at du bør skaffe den en airfryer:

 1. Gir sprøstekte retter på en enkel måte. Den varme sirkulerende luften gjør maten sprø og fortreffelig. Vår airfryer test avdekker de beste produktene.
 2. Super til oppvarming av rester. Airfryeren er perfekt for å varme opp mat for å få en sprø konsistens til pizza, kylling eller andre retter fort uten bruk av den store ovnen.
 3. Koker raskt på grunn av den sirkulerende varme luften. Du trenger ikke å forvarme den store ovnen for en liten porsjon mat. I løpet av minutter kan du få et enkelt måltid.
 4. Sparer strøm. Med en airfryer steker du middagen i gjennomsnitt 1-2 ganger raskere enn i ovnen, krever mindre effekt og gir mindre tid på kjøkkenet.
 5. Perfekt å lage mat for 1-2 personer eller en hel familie om du vil. Det er så mange forskjellige stiler der ute på markedet, men du bør velge etter ditt behov.
 6. Bruker mindre olje. Du kan få sprø mat uten å bruke matolje. Prøv ulike oppskrifter på sprø kyllingvinger uten å tilsette olje i det hele tatt. I snitt bruker airfryeren 85% mindre olje til frityren.
 7. Det er en flott gave å gi alle til bursdager og høytider. Hvis du er lei av å gi mamma eller pappa det samme gavekortet hvert år, så gi dem en toppmoderne airfryer. De kommer til å elske det og du vil garantert bli invitert på et måltid.
 1. Vi har hørt at mange liker å ta den med på campingtur i bobilen. Det er en rask måte å få matbit uten å måtte tenne et bål. Noen veier så lite som 4 kg, lett å håndtere, lett å rengjøre.

Oppsummering

Du har fått en grundig gjennomgang av airfryer test med 7 produkter vi mener fortjener oppmerksomhet. Folk går aldri lei av god mat. God mat kombinert med enkle løsninger og som sparer deg tid og ikke minst strømutgifter er noe alle ønsker seg i dag.

Samtidig har det blitt mer fokus på sunne alternativ, og en Airfryer er et kjøkkenredskap som tar saken på strake armer. Denne maskinen bruker varmlufts vifte for å steke maten uten fett og matolje.

I vår airfryer test er det Cosori Premium Smart Airfryer som vinner, da alle kombinasjonene passer utmerket sammen. Et fantastisk design, utrolige funksjoner og en høy kvalitet gjør at vi mener du har landet på det rette valget. Cosori Premium Smart Airfryer er luksusmodellen til selskapet som har blitt synonymt med frityrsteking på den sunne måten.

Likevel bugner det av produsenter og modeller på markedet, og det kan ta lang tid å gå gjennom alle merkene selv. Vi har sett på noen av de vi mener dekker markedet for bruk av slike frityrovner, slik at du enklere kan gjøre et valg.

Vi håper at vår test har gjort det enklere for deg, når du enten skal overraske kona med en airfryer eller kjøpe en maskin som kan gjøre selv de deiligste matretter sunne og hurtige. Husk at god mat øker livsglede, og at god mat også kan være sunn. Når det også kan gi deg lavere strømregninger og mer tid, så burde valget være enklere.

❗❗ Utgåtte modeller ❗❗

Nedenfor finner du en oversikt over tidligere anmeldte produkter som ikke lenger er tilgjengelig på markedet. Vi har valgt å inkludere dem i denne artikkelen fordi vi tror at informasjonen om disse produktene fortsatt kan være verdifull for deg som leser når du skal ta en informert beslutning.

Melissa Comfort

Med en Melissa Airfryer sparer du tid og energi når du tilbereder maten – og best av alt du trenger ikke tilføre matolje. Du kan lage nesten alle slags mat i Airfryer, og resultatet er sprøtt og deilig hver gang.

Melissa Airfryer bruker et raskt luftsirkulasjons-system for å tilberede retten og er energibesparende. Under tilberedningen kan du når som helst åpne skuffen og se på maten i pannen, og dermed midlertidig avbryte matlagingen. 

Designet

Melissa Airfryer skiller seg ganske mye ut når det gjelder design. Her har fronten og toppen smeltet sammen og skaper dermed en annen type tiltrekning. Med to store hjul på et sølvgrått bakteppe, er det lett å stille inn manuelt.

Airfryer er utstyrt med sklisikre føtter, så den står stabilt på kjøkkenbordet, og verken skapet eller håndtaket blir varmt. Selvfølgelig har maskinen også overopphetingsbeskyttelse.

Skuffen er godt integrert i plattformen, slik at det er lett å dra skuffen opp og igjen.

Funksjoner

Melissa er en manuell airfryer men likevel full av funksjoner. Det gir den et plass på denne listen vår. Man får frityrstekt mat uten olje, krever 80 % mindre fett sammenlignet med vanlig frityrsteking og du kan mulighet til å sjekke status når som helst.

Tilberedningen avbrytes midlertidig mens lokket er åpent, for eksempel om du skal riste maten for å få et jevnt resultat. Delene tåler oppvaskmaskin og Melissa Airfryer kommer med overopphetingsbeskyttelse. Sammen med sklisikre føtter og timer på opptil 30 min. Kan man få mye ut av denne.

Kvalitet

Kvaliteten på Melissa Airfryer er noe diskutabel, selv om den går rett inn i et moderne kjøkken. En ulempe med vi fant ut i vår Melissa Airfryer test var at det var vanskelig å få gjennomstekt alle pommes frites uten å riste dem flere ganger under stekingen.

Pris

Melissa Airfryer er den desidert rimeligste frityren på listen over våre produkter. Men som ekspertene sier, så får man kun det man betaler for her. Den mangler digital panel, stort nok rom til å kunne lage mat til flere, og virker på oss som et kompromiss mellom kvalitet og pris. Likevel verdt å prøve om du er ny til airfryer konseptet.

Populære Tester

lydbokappen
Beste Lydbok App juli 2024 - Test av Gratis Lydbok Apper
Kollagentest
Collagen Test 2024 - de 6 Beste Kollagen tilskudd
Billigste strømselskaper
Billigste strømselskaper 2024 - de 6 beste strømavtalene i Norge
Airfryer
6 beste Airfryer test – hva er det og hvorfor må du ha en?
VitaePro
VitaePro - løsningen for muskler og ledd!

Seneste Tester

IPL hårfjerner
IPL hårfjerner test 2024 → De 11 beste IPL hårfjernerne
Robotstøvsuger Test
Robotstøvsuger Guide – Vi har Testet de 3 Beste Robotstøvsugerne
Kollagentest
Collagen Test 2024 - de 6 Beste Kollagen tilskudd
lydbokappen
Beste Lydbok App juli 2024 - Test av Gratis Lydbok Apper
Billigste strømselskaper
Billigste strømselskaper 2024 - de 6 beste strømavtalene i Norge