collage plus

Collagen Plus

Siden 2014 har det svært vellykkede kosttilskuddet Collagen Plus vært tilgjengelig på det norske markedet og har blitt prøvd av mer enn 200 000 personer. Dette produktet er utviklet og produsert helt i Norge.

Hvorfor ta Collagen Plus

Nyeste ingrediens; Boswellia serrata

Collagen Plus, det bestselgende kosttilskuddet i Norge siden 2014, inneholder nå en ny ingrediens, Boswellia serrata. Sammen med udenaturert kollagen type I og II, jomfrulig lakseolje fra Vest-Norge, mangan og vitaminene C og D, hjelper Boswellia serrata til å opprettholde leddkomfort. Denne tradisjonelle ingrediensen har blitt brukt både eksternt og som kosttilskudd i hundrevis av år, og er nå en del av Collagen Plus for å gjøre det enda mer effektivt. Bestill en gratis prøvepakke av Collagen Plus og spar 199 kr (frakt 79 kr).

Helsefordeler godkjent av norske myndigheter

LEDD: Collagen Plus inneholder den nyeste ingrediensen Boswellia serrata, som bidrar til å holde leddene komfortable. Denne tradisjonelle ingrediensen har blitt brukt i århundrer som et kosttilskudd og eksternt for å støtte leddhelsen. Tilsetningen av Boswellia serrata i Collagen Plus gjør kosttilskuddet enda mer effektivt når det gjelder å støtte leddkomfort.

MUSKLER: Vitamin D er en viktig næringsstoff som bidrar til å opprettholde normale bein- og muskelfunksjoner. Collagen Plus inneholder vitamin D for å sikre normal opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for sunne bein og muskler. Ved å inkludere Collagen Plus i din daglige rutine kan du bidra til å støtte optimal muskelfunksjon.

BRUSK: Vitamin C er et annet viktig næringsstoff som finnes i Collagen Plus. Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som er viktig for riktig funksjon av brusk og bein. Ved å ta Collagen Plus regelmessig kan du bidra til å støtte helsen til brusken din og opprettholde sunne bein.

BINDEVEV: Mangan er et essensielt næringsstoff som spiller en viktig rolle i å opprettholde normale bein og bindevev. Collagen Plus inneholder mangan, som bidrar til normal dannelse av bindevev og beskytter celler mot oksidativt stress. Ved å ta Collagen Plus kan du støtte helsen til bindevevet ditt og sikre optimal beskyttelse mot cellebeskadigelse.

IMMUNSYSTEM: Vitaminene C og D er viktige næringsstoffer som støtter normal funksjon av immunsystemet. Collagen Plus inneholder både vitamin C og D, som samarbeider for å støtte kroppens immunforsvar. Ved å inkludere Collagen Plus i din daglige rutine kan du bidra til at immunsystemet ditt fungerer optimalt.

En av Norges mest populære kosttilskudd

Collagen Plus har raskt blitt et av Norges mest ettertraktede kosttilskudd på grunn av sin unike formulering som passer for de som ønsker å opprettholde normal aktivitetsnivå og mobilitet. Siden lanseringen i 2014 har produktet solgt i et imponerende tempo, og det regnes nå som et av de mest populære kosttilskuddene for ledd og muskler i Norden. Populariteten kan tilskrives produktets bemerkelsesverdige effektivitet og evne til å tilfredsstille behovene til mange fornøyde kunder.

100% norske produkter i henhold til farmasøytisk standard

Pharmatech, en ledende produsent av naturmedisin og helseprodukter i Norge og Skandinavia, står bak utviklingen og produksjonen av Collagen Plus, et kosttilskudd. Selskapet, som ble etablert i 1987 og har base i Rolvsøy utenfor Fredrikstad, har et rykte for å levere produkter av høy kvalitet. Alle nøye utvalgte råmaterialer for Collagen Plus leveres fra deres moderne fabrikk med et mikrobiologisk sertifikat, i samsvar med farmasøytisk standard for god produksjonspraksis (GMP). Pharmatech bruker norske ingredienser for flertallet av sine over 1500 produkter, og lakseoljen i Collagen Plus er intet unntak, da den produseres i Vest-Norge.

Kvalitet til en rimelig pris

Ved å kjøpe kosttilskudd direkte fra oss kan vi opprettholde konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvalitetsstandarder. Vi tilbyr fleksible leveringsalternativer for å gi deg maksimal bekvemmelighet og lett tilgjengelig kundeservice. Du er ikke bundet til noen forpliktelsesperiode eller kjøpsforpliktelse med abonnementet ditt, noe som gjør det enkelt å være vår kunde.

Gratis prøveperiode

Du kan enkelt prøve et Collagen Plus-abonnement uten noen forpliktelser eller kjøpskrav. Med bare fraktkostnaden (79 kr) kan du få en måneds forsyning av kapsler. Vi har ingen bindingstid eller kjøpskrav knyttet til abonnementet, fordi vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å være vår kunde.

Prøv Collagen Plus nå – spar 199 kr!

BioMed Pharma – Vision Healthcare Nordic AS er en ledende norsk leverandør av høykvalitets kosttilskudd som prioriterer kvalitet over kvantitet. Med over 20 års erfaring i bransjen er vår kjernekompetanse å levere førsteklasses kosttilskudd rett til kundens dørstokk. Collagen Plus, en av våre bestselgere, inneholder ingredienser som er godkjent av norske myndigheter og er prøvd og testet av over 200 000 nordmenn, hvorav 82% rapporterte tilfredshet. Som en Gazelle-bedrift i 2018 er vi stolte av å tilby innovative og effektive kosttilskudd til våre verdifulle kunder. Prøv Collagen Plus gratis i 30 dager i dag og bli med tusenvis av fornøyde kunder som har hatt nytte av produktene våre. Bare betal 79 kr for frakt og bestill din prøvepakke for å spare 199 kr.

Ledd

Collagen Plus er formulert med konsentrerte kilder til udenaturert kollagen type I og II, jomfrulig lakseolje fra Vest-Norge, mangan, vitaminene C og D, og det nyeste tilskuddet, Boswellia serrata. Denne naturlige ekstrakten er hentet fra saften av et tre i India og har blitt brukt i århundrer på grunn av sine medisinske egenskaper. Ved å tilføye Boswellia serrata til den velkjente oppskriften til Collagen Plus, har vi forbedret fordelene uten å fjerne noen andre essensielle ingredienser. En av de bemerkelsesverdige fordelene med Boswellia serrata er at den bidrar til å holde leddene komfortable, noe som gjør den til et ideelt tillegg til Collagen Plus-formelen.

Muskler, ben og skjelett

Det muskel- og skjelettsystemet er et komplekst system som inkluderer skjelettsystemet, leddene, bindevevet og leddbåndene, og gir støtte og bevegelse til kroppen. Skjelettsystemet fungerer som kroppens «oppheng», mens muskulaturen fungerer som «motoren» som genererer kraft og styrke. Sammen gjør de det mulig for kroppen å bevege seg og utføre daglige aktiviteter. Collagen Plus, et kosttilskudd, inneholder vitamin D som er viktig for å opprettholde normale ben og muskelfunksjoner. Det hjelper også til med opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, og dekker deres daglige behov for vitaminet.

Produsert i Fredrikstad

I kjernen av vårt kosttilskudd bruker vi rene og grundig testede ingredienser. Collagen Plus, vårt signaturprodukt, er et kosttilskudd som er nøye utviklet og produsert i Norge av Pharmatech AS. Selskapet, som ligger i Rolvsøy utenfor Fredrikstad, har vært i bransjen for produksjon av naturmedisiner og helseprodukter i over 30 år. For å sikre at Collagen Plus oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene, produseres det i Pharmatechs toppmoderne fabrikk i samsvar med farmasøytisk standard for god produksjonspraksis (GMP). Denne standarden er det minimumskravet en produsent må oppfylle for å sikre at produktene er jevnt høy i kvalitet. I tillegg har Pharmatech HACCP-godkjenning, som videre bekrefter deres forpliktelse til å produsere trygge og høykvalitetsprodukter. Med Collagen Plus kan du være trygg på at du får et førsteklasses produkt som er utviklet med omsorg og presisjon.

Populære Tester

lydbokappen
Beste Lydbok App juli 2024 - Test av Gratis Lydbok Apper
Kollagentest
Collagen Test 2024 - de 6 Beste Kollagen tilskudd
Billigste strømselskaper
Billigste strømselskaper 2024 - de 6 beste strømavtalene i Norge
Airfryer
6 beste Airfryer test – hva er det og hvorfor må du ha en?
VitaePro
VitaePro - løsningen for muskler og ledd!

Seneste Tester

IPL hårfjerner
IPL hårfjerner test 2024 → De 11 beste IPL hårfjernerne
Robotstøvsuger Test
Robotstøvsuger Guide – Vi har Testet de 3 Beste Robotstøvsugerne
Kollagentest
Collagen Test 2024 - de 6 Beste Kollagen tilskudd
lydbokappen
Beste Lydbok App juli 2024 - Test av Gratis Lydbok Apper
Billigste strømselskaper
Billigste strømselskaper 2024 - de 6 beste strømavtalene i Norge