VitaePro er et kosttilskudd som har hjulpet mennesker med muskler og ledd i over to tiår. Det er laget av VitaeLab, et norsk selskap som spesialiserer seg på kosttilskudd, og ble grunnlagt i 2002. I 2021 ble VitaeLab en del av NutraQ, et ledende norsk selskap som selger helseprodukter direkte til forbrukere, etter å ha blitt kjøpt opp av Orkla. VitaeLab sikrer kvaliteten på produktene sine gjennom strenge rutiner i alle produksjonsstadier, og målet deres er å tilby de beste kosttilskuddene til kundene sine. Det er viktig å merke seg at individuelle resultater kan variere, og det er alltid lurt å søke råd fra helsepersonell før man tar et kosttilskudd, spesielt hvis man har underliggende medisinske tilstander eller bruker medisiner. Det er også viktig å følge anbefalt dosering og ikke overskride den. I over to tiår har VitaePro hjulpet hundretusenvis av mennesker, hvor opptil 92% rapporterer om en positiv effekt på muskler og ledd.

BESTILL NÅ

Utviklet av norske ernæringseksperter

Norske ernæringseksperter har utviklet VitaePro som et kosttilskudd som komplementerer et vanlig kosthold ved å tilføre en blanding av planteekstrakter, antioksidanter, vitaminer og omega-3 fettsyrer. Produktets ingredienser gjennomgår strenge utvelgelsesprosesser for å sikre at de er rene, trygge og grundig testet. Boswellia serrata er en av de viktigste ingrediensene i VitaePro, og flere studier antyder at den kan hjelpe med å opprettholde komfortable ledd. I en Cochrane-undersøkelse fra 2014 av 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt for ledd, ble det funnet at Boswellia serrata hadde en av de mest effektive virkningene. En annen viktig ingrediens i VitaePro er Boswellia serrata, som er et tre som er naturlig i India og har blitt brukt i tradisjonell medisin i århundrer.

Studier har vist at Boswellia serrata kan være gunstig for å fremme komfortable ledd og redusere betennelse. I en Cochrane-undersøkelse fra 2014 ble 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt for leddanalyse, og det ble funnet at Boswellia serrata hadde en av de beste effektene på å opprettholde komfortable ledd. Dette understreker effektiviteten av Boswellia serrata som en ingrediens i VitaePro for å forbedre leddhelsen. Totalt sett tilbyr VitaePro en omfattende kombinasjon av næringsstoffer som er essensielle for å opprettholde generell helse og velvære, spesielt når det gjelder å støtte muskler og ledd. Bruken av naturlige og grundig testede ingredienser av norske ernæringseksperter er et bevis på produktets sikkerhet og kvalitet.

Ingredienser av høy kvalitet

Ingrediensene i VitaePro gjennomgår strenge utvelgelsesprosesser for å sikre at de er av høyeste kvalitet, renhet og trygghet. Produktets omega-3 fettsyrer kommer for eksempel fra en «Friend of the Sea»-sertifisert leverandør som oppfyller bærekraftige fiskestandarder og prioriterer beskyttelsen av økosystemet. Derfor er omega-3 fettsyrer som finnes i VitaeLabs produkter miljøvennlige.

Produksjon i samsvar med GMP

Produksjonen av kosttilskuddet deres følger retningslinjene for God Manufacturing Practice (GMP), som gir standarder for kvalitetskontroll, produksjon og testing av ulike produkter, inkludert matvarer, kosmetikk og legemidler. Dette sikrer at hver produksjonsprosess er standardisert og følger internasjonale GMP-regler.

BESTILL NÅ

Kvalitetssikring

De har et omfattende kvalitetsstyringssystem på plass for å sikre at leverandørene deres oppfyller alle nødvendige standarder og forskrifter, inkludert ingrediensene og komponentene som brukes i VitaePro, samt vitenskapelig dokumentasjon og merking av produktene. VitaeLab følger de internasjonale retningslinjene for kvalitetskontroll kalt Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP). Utviklings- og kvalitetsavdelingen deres er ansvarlig for å sikre at alle lover og forskrifter knyttet til VitaePros ingredienser, sammensetning, merking, markedsføring og dokumentasjon følges. Dette betyr at de er forpliktet til å tilby et trygt og effektivt produkt som oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet. Hos VitaeLab prioriterer de bærekraft i jakten på lønnsom vekst. Selskapet streber etter å skape produkter som gagner både mennesker og miljø, og fremmer en sunn og bærekraftig fremtid for alle.

Et godt valg for muskler og ledd

De er stolte av at 92% av kundene deres rapporterer om en positiv effekt på muskler og ledd* på grunn av den unike blandingen av ingredienser av høy kvalitet. VitaePro inneholder Boswellia serrata, som gir utmerket støtte for ledd, og vitamin D, som er avgjørende for muskelhelsen. Imidlertid begrenser ikke VitaePro seg til bare muskel- og leddfordeler. Dette kosttilskuddet inneholder også ingredienser med vitenskapelig dokumenterte effekter på energinivået, immunsystemfunksjonen og hjertehelsen. Av denne grunn er VitaePro et ideelt valg for alle som ønsker å opprettholde generell velvære.

Over 150 000 kunder

VitaePro har blitt et av de mest populære kosttilskuddene i de nordiske landene, med over 150 000 aktive kunder. Denne suksessen kan tilskrives de høykvalitetsingrediensene som brukes i kosttilskuddet og selskapets forpliktelse til å sikre de beste mulige resultatene for kundene sine. Kosttilskuddet er designet for å gi støtte til muskler, ledd, energinivåer, immunsystemet og hjertet, noe som gjør det til et flott valg for alle som ønsker å forbedre generell velvære.

89% er mer aktive

VitaePro har hjulpet mange kunder med å bli mer aktive og leve en sunnere livsstil. Faktisk rapporterte 89% av kundene deres at de var mer aktive etter at de begynte med VitaePro. Denne økningen i aktivitet skyldes sannsynligvis kosttilskuddets unike kombinasjon av ingredienser, som er designet for å støtte muskel- og leddhelsen og fremme generell velvære.

9 av 10 anbefaler

Kundetilfredsheten til VitaePro er tydelig fra det faktum at 9 av 10 kunder ville anbefalt kosttilskuddet til andre. Denne høye nivået av kundetilfredshet er et resultat av produktets effektivitet og selskapets fokus på kvalitet og kundeservice.

3 fordeler med VitaePro-abonnement

VitaePro tilbyr flere fordeler til kundene sine, inkludert en introduksjonstilbud, ingen tidsbegrensninger og utmerket kundeservice. Introduksjonstilbudet gir kundene muligheten til å prøve den første pakken til halv pris, og bare betale 174 NOK i stedet for den vanlige prisen på 349 NOK, pluss 49 NOK i porto for den første forsendelsen. Det er ingen bindinger eller oppsigelsesperiode, slik at kundene kan velge å fortsette eller avslutte abonnementet når som helst. I tillegg har Vitaepros kundeserviceteam fått høy rangering fra kundene, der 95,9% rapporterte at de er veldig fornøyde med tjenesten de mottok.

Hva inneholder VitaePro?

VitaePro er et kosttilskudd som inneholder ulike ingredienser som er gunstige for kroppen. Kosttilskuddet inneholder plantekstraktene astaxanthin, lutein og zeaxanthin som grunnleggende ingredienser. Over tid har VitaePro blitt forbedret med andre ingredienser som har dokumenterte effekter på ulike funksjoner i kroppen. For øyeblikket inneholder kosttilskuddet antioksidanter som mangan, selen, vitamin C og E, og olivenekstrakt, samt plantekstraktet Boswellia serrata og omega-3 fettsyrene DHA og EPA. I tillegg inneholder VitaePro viktige vitaminer som vitamin D, B6 og B12, samt mineraler som magnesium og sink.

Det er viktig å merke seg at resultatene av kosttilskudd kan variere fra person til person, og det er alltid lurt å konsultere en helsepersonell før man begynner på et nytt kosttilskudd, spesielt hvis man har underliggende medisinske tilstander eller bruker medisiner.

BESTILL NÅ