zooca

Zooca Original – et nytt og unikt kosttilskudd

Zooca Original er et revolusjonerende kosttilskudd som er designet for å gi en ny og unik måte å støtte helsen og velværet ditt på. Laget av naturlige ingredienser og nøye formulert av eksperter, er Zooca Original et kraftig og effektivt kosttilskudd som kan hjelpe deg med å nå helsemålene dine og føle deg på ditt beste. Enten du ønsker å styrke immunforsvaret, forbedre energinivåene dine eller støtte den generelle helsen din, er Zooca Original det perfekte valget for deg. Med sin innovative blanding av ingredienser tilbyr Zooca Original en virkelig unik og effektiv tilnærming til kosttilskudd.

Zooca Original har en rekke fordeler for ulike aspekter av helsen din, inkludert hjerte, hjerne, syn, muskler, benstruktur og immunsystem. Ikke bare det, Zooca Original henter sin omega-3 fra en av verdens største og mest bærekraftige kilder til zooplankton – Calanus finmarchicus. Denne unike blandingen av næringsstoffer gjør Zooca Original til verdens første kosttilskudd som inneholder ikke bare omega-3, men også andre flerumettede fettsyrer som stammer fra kilden til nesten all omega-3 i havet. Oljen som brukes i Zooca Original er utrolig ren, noe som betyr at den ikke krever raffinering eller rensing, slik at alle vitale næringsstoffer bevares. I tillegg inneholder Zooca Original vitamin D fra alger, noe som gjør det til et enda mer omfattende og effektivt kosttilskudd for din generelle helse og velvære.

BESTILL NÅ

Ingredienser

 • Eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA) er to typer omega-3 fettsyrer som finnes i Zooca Original, og som bidrar til normal hjertefunksjon. EPA er kjent for sine antiinflammatoriske egenskaper og er viktig for å opprettholde sunne blodtrykksnivåer. DHA er primært konsentrert i hjernen og øynene og bidrar til normal hjernefunksjon og syn. Ved å inkludere disse omega-3 fettsyrene i kostholdet ditt gjennom Zooca Original, kan du bidra til å støtte hjerte- og karsystemet ditt og kognitiv funksjon.
 • Vitamin D fra alger er en annen viktig komponent i Zooca Original som tilbyr en rekke fordeler for kroppen din. Det bidrar til opprettholdelse av normal benstruktur, og sikrer at bena dine forblir sterke og sunne. Det støtter også normal muskelfunksjon, som er viktig for å opprettholde mobilitet og fysisk aktivitet. I tillegg hjelper vitamin D med å opprettholde normal immunsystemfunksjon, noe som er avgjørende for å beskytte kroppen din mot infeksjoner og sykdommer.
 • Astaxanthin er en karotenoid som gir Zooca Original sin karakteristiske røde farge. Den fungerer også som en kraftig antioksidant, og beskytter fettsyrene i kosttilskuddet mot oksidasjon og bevarer deres gunstige egenskaper.
 • Policosanoler er en type fettsubstans som finnes i Zooca Original, og er best kjent for å danne den ytre laget av frø og planter. I dette kosttilskuddet hjelper policosanoler med å opprettholde sunne kolesterolverdier og bidrar til generell hjertehelse.
 • Stearidonsyre (SDA) er en annen omega-3 fettsyre som finnes i Zooca Original. Etter absorpsjon i kroppen blir SDA omdannet til EPA, som har en rekke helsefordeler, inkludert redusering av betennelse og støtte til hjertehelsen.
 • Ketolinsyre er en unik komponent i Zooca Original som bidrar til økt omdanning av plante-baserte fettsyrer til EPA. Dette gjør at kroppen din mer effektivt kan utnytte disse næringsstoffene og dra nytte av fordelene de tilbyr.
 • Til slutt er de fettsyrene som finnes i Zooca Original unike ved at de kommer i form av voks estere. Dette gir en tregere fordøyelse og absorpsjon, noe som betyr at de frigjøres i den nedre delen av fordøyelsessystemet der de kan absorberes mer effektivt i blodet. I tillegg blir disse fettsyrene registrert av spesielle fettsensors før de absorberes, noe som sikrer at de utnyttes effektivt av kroppen din.

Zooca® Original er resultatet av to tiår med norsk forskning og utvikling, og kulminerer i et nytt og unikt omega-3-produkt. Dette kosttilskuddet har en høyere absorpsjonsgrad i kroppen, noe som gir maksimal effektivitet, og inneholder en rekke sunne fettsyrer som bidrar til generell helse og velvære.

Kjernen i Zooca Original er den ubehandlede Calanus-oljen fra Nord-Norge. Denne ingrediensen er rik på en rekke næringsstoffer som er gunstige for flere aspekter av helsen din, inkludert hjerte, hjerne, syn, muskler og immunsystem. Ved å inkludere Zooca Original i din daglige rutine kan du sikre at du får de essensielle næringsstoffene kroppen din trenger for å fungere optimalt.

Calanus-olje med 40 forskjellige fettsyrer

Et mikroskopisk organisme kalt zooplankton er nesten helt nederst i næringskjeden. Oljen krever ikke omfattende raffinering på grunn av sin renhet. Den karakteristiske sammensetningen av næringsstoffer bevares på denne måten.

BESTILL NÅ

Zooca® Original inneholder hele 40 forskjellige fettsyrer

De velkjente omega-3 fettsyrene (EPA og DHA) er blant næringsstoffene som er bevart i planktonet. Oljen inneholder også stearidonsyre (SDA), astaxanthin, ketolinsyre, policosanoler og mange andre naturlige næringsstoffer. Disse mange forskjellige næringsstoffene finnes ikke i levertran eller andre fiskebaserte omega-3 kosttilskudd.

Ingrediensene i Zooca® Original har vist seg å ha effekt på hjerte, hjerne, syn, muskler og immunsystem, blant annet. Kun vitamin D3 fra alger tilsettes oljen.

Kliniske studier viser høyere opptak av omega-3

Ifølge en studie gir ubehandlet Calanus-olje i Zooca en høyere absorpsjonsgrad av EPA og DHA sammenlignet med sterkt konsentrerte omega-3 produkter. Studien viste at de essensielle omega-3 fettsyrene EPA og DHA ble absorbert langsommere, men mer effektivt. Faktisk ble det etter 8 timer funnet en større mengde EPA og DHA i blodet til testpersonene som tok Zooca Calanus® Oil sammenlignet med de som fikk sterkt konsentrert omega-3 olje. Videre hadde gruppen som konsumerte Zooca Calanus® Oil betydelig høyere nivåer av EPA og DHA i blodet etter 72 timer sammenlignet med gruppen som konsumerte sterkt konsentrert omega-3. Disse funnene antyder at Zooca sin ubehandlede Calanus-olje er en mer effektiv kilde til EPA og DHA, som gir langvarige fordeler for kroppen.

Omega-3-indeksen i blodet øker med 21%

Zooca® Original skiller seg ut som det eneste kosttilskuddet i verden som er basert på zooplanktonet Calanus finmarchicus, og tilbyr en revolusjonerende kilde til omega-3. Det har vist seg å ha en betydelig innvirkning på langvarig opptak av omega-3 i menneskeceller, som bekreftes av en 21% økning i Omega-3-indeksen i blodet. Dette banebrytende resultatet er et bevis på den unike sammensetningen av næringsstoffer som finnes i Zooca® Original, og dens evne til å levere omega-3 effektivt til kroppen. Ved å inkludere Zooca® Original i kostholdet ditt kan du oppleve fordelene med økt opptak av Omega-3 og de mange måtene det kan støtte generell helse og velvære på.

Zooca Calanus® Olje gir gradvis og lengre absorpsjon av omega-3

Fettsyrene i Calanus-oljen er den eneste naturlige marine omega-3-oljen som kommer i form av voks estere. Dette fordøyes mye langsommere enn alle andre marine omega-3-kilder. Næringsstoffene vil derfor være i tarmen i lengre tid og absorberes i blodet først i den nedre delen av fordøyelsessystemet. På denne måten frigjøres fettsyrene lenger ned i fordøyelseskanalen og vil derfor nå spesielle fettsensorer som befinner seg i den siste delen av tynntarmen før de absorberes i blodet.

Tusenvis av nordmenn tar Zooca daglig

Zooca® Original har tilført vitamin D3, som er så viktig for mange funksjoner i kroppen. Ved siden av omega-3, er vitamin D det vanligste tilskuddet nordmenn tar.

Med Zooca® Original får du et daglig tilskudd som er bra for hjertet, hjernen, synet, musklene, benstrukturen og immunsystemet. Og det beste av alt – zooplanktonet vi får oljen fra, er en av verdens største og mest bærekraftige kilder til omega-3.

7 gode grunner til å prøve Zooca Original

 • Hentet bærekraftig fra en av verdens største og mest fornybare marine ressurser, Calanus finmarchicus
 • Inneholder en høyere konsentrasjon av viktige omega-3 fettsyrer sammenlignet med vanlige omega-3 kosttilskudd
 • Gir en høyere absorpsjonsrate i kroppen enn tradisjonelle konsentrerte omega-3 produkter
 • Studier indikerer at det kan øke kroppens omega-3 indeks i blodet med 21%, og gi langvarige fordeler
 • Kommer i form av voks estere som gir en lengre og mer gradvis absorpsjon lenger ned i fordøyelsessystemet
 • Inneholder vitamin D fra alger, som støtter normal benstruktur, muskelfunksjon og immunsystemfunksjon
 • Inneholder astaxanthin, en naturlig antioksidant som beskytter fettsyrene mot oksidasjon, og sikrer optimal friskhet og kvalitet.

Selskapet, Zooca

Zooca® er et selskap som spesialiserer seg på bærekraftig høsting og bearbeiding av zooplanktonet Calanus finmarchicus. Etablert i 2002 i Tromsø, Norge, har selskapet utviklet en ny industriell verdikjede basert på denne rikelige marine ressursen. Zooca Calanus® Oil, selskapets flaggskipprodukt, selges både i Norge og internasjonalt som et kosttilskudd. I motsetning til typiske omega-3 produkter, tilbyr Zooca® Original mye mer enn bare omega-3. Det inneholder viktige næringsstoffer som bidrar til hjertefunksjon, hjernens funksjon, synet, muskel- og benstruktur, og immunsystemets funksjon. I tillegg til å produsere kosttilskudd for mennesker, produserer selskapet også protein- og ingrediensprodukter som brukes i fôr til oppdrettsfisk, hunder og katter. Dette sikrer at ingen del av den næringsrike ressursen går til spille.

Ved å bruke bærekraftige høstingsmetoder og tilby en unik og effektiv kilde til omega-3, setter Zooca® en ny standard for industrien. Med fokus på bærekraftighet og ansvarlig bruk av marine ressurser, har Zooca® en positiv innvirkning på både menneskers og dyrs helse, samtidig som de bevarer miljøet.

BESTILL NÅ

Populære Tester

lydbokappen
Beste Lydbok App juli 2024 - Test av Gratis Lydbok Apper
Kollagentest
Collagen Test 2024 - de 6 Beste Kollagen tilskudd
Billigste strømselskaper
Billigste strømselskaper 2024 - de 6 beste strømavtalene i Norge
Airfryer
6 beste Airfryer test – hva er det og hvorfor må du ha en?
VitaePro
VitaePro - løsningen for muskler og ledd!

Seneste Tester

IPL hårfjerner
IPL hårfjerner test 2024 → De 11 beste IPL hårfjernerne
Robotstøvsuger Test
Robotstøvsuger Guide – Vi har Testet de 3 Beste Robotstøvsugerne
Kollagentest
Collagen Test 2024 - de 6 Beste Kollagen tilskudd
lydbokappen
Beste Lydbok App juli 2024 - Test av Gratis Lydbok Apper
Billigste strømselskaper
Billigste strømselskaper 2024 - de 6 beste strømavtalene i Norge