L-serin er en aminosyre som spiller en avgjørende rolle i ulike fysiologiske prosesser, inkludert syntesen av proteiner, nevrotransmittere og fosfolipider. Som en ikke-essensiell aminosyre kan den syntetiseres av menneskekroppen, men den finnes også i mange matkilder, som kjøtt, fisk, meieriprodukter og korn. L-serin er spesielt viktig for det sentrale nervesystemet, da det er en forløper for syntesen av flere nevrotransmittere, inkludert serotonin og dopamin. Den spiller også en viktig rolle i opprettholdelsen av kognitiv funksjon, da den er involvert i dannelse og vedlikehold av hjerne-synapser. På grunn av sin essensielle rolle i hjernens helse og funksjon, har L-serin blitt studert som en potensiell behandling for ulike nevrologiske og psykiatriske lidelser, inkludert Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom og depresjon.

BESTILL NÅ

Fortjent det beste for hjernen din!

Opplever du ofte at du glemmer navn, oppgaver og viktige detaljer? Har du et ønske om økt våkenhet og skarpere kognitiv funksjon? Føler du at evnen til å konsentrere deg har blitt svekket? Når vi blir eldre, er det naturlig at hjernens funksjon avtar. Derfor er det avgjørende å optimalisere ytelsen til hjernecellene våre. Selv om en perfekt kostholdsløsning er ideell, er det ofte ikke et praktisk alternativ for de fleste mennesker.

Vedlikehold hjernen din for optimal funksjon!

Hjernen din trenger jevnlig vedlikehold for å fungere på sitt beste. Tilstrekkelig ernæring er avgjørende for optimal kognitiv funksjon. Selv om næringsmangler kanskje ikke umiddelbart påvirker hukommelsen hos unge mennesker, kan det resultere i en svekket evne til å konsentrere seg og ta beslutninger. Selv om denne prosessen begynner i relativt ung alder, er det ofte ikke merkbart før vi når slutten av 40-årene. Derfor kan yngre personer som driver med aktiviteter som krever konsentrasjon, som studenter, idrettsutøvere og fagpersoner, dra nytte av ernæringstilskudd.

For å opprettholde hjernens funksjon på sitt beste, er det viktig å sikre at du gir den riktige næringen den trenger. Dette kan oppnås gjennom et balansert kosthold eller ved å ta tilskudd som er spesielt designet for hjernens helse. Investér i hjernens helse i dag, og nyt fordelene med forbedret kognitiv funksjon og generell velvære.

Internasjonal forskning

Over 15 års forskning viser at L-serine kan være nøkkelen til å unngå flere aldersrelaterte utfordringer.

På de japanske øygruppene Okinawa lever mange av innbyggerne opp til 110 år og samtidig opprettholder de god fysisk og mental helse. Forskere har funnet ut at kostholdet til Okinawa-innbyggerne er rikt på aminosyren L-serine! Blant annet på grunn av funnene på Okinawa har L-serine nylig blitt gjenstand for økende interesse! Dette kan gi deg bedre hukommelse og konsentrasjon.

Kosttilskuddet L-Serine Hjerne er utviklet og produsert i Norge, for bedre konsentrasjon og hukommelse.

L-serine Hjerne er nøye sammensatt av 6 forskjellige aktive stoffer som kan gi bedre hukommelse og konsentrasjon, og for generell kognitiv helse. I tillegg kan L-Serine Hjerne bidra til økt energi og ytelse. Dette er de aktive ingrediensene:

  • L-serine er hovedingrediensen i produktet. Denne aminosyren har nylig vært gjenstand for økende interesse, og inntaket av den har nesten eksplodert globalt.
  • Bacopa monnieri – en urt fra den indiske tradisjonen – som kan bidra til å forbedre hukommelsen og konsentrasjonen.
  • Sink som bidrar til normal kognitiv funksjon.
  • Vitamin B12 som bidrar til normal psykologisk funksjon.
  • Folat som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
  • Vitamin D3 – for blant annet immunsystemet.

BESTILL NÅ

L-SERINE HJERNE

L-Serine Hjerne er nøye sammensatt av 6 forskjellige aktive ingredienser. Produktet er utviklet for å gi deg bedre hukommelse og konsentrasjon, samt for generell kognitiv helse.

Ingredienser:

L-serine, fyllstoff (cellulose, sorbitol), Bacopa monnieri, sinkcitrat, overflatebehandlingsmidler (kalsiumfosfater, magnesiumsalter av fettsyrer), aroma, søtstoff (sukralose), metylkobalamin (vitamin B12), kolekalsiferol (vitamin D3), pteroylmonoglutaminsyre (folat).

Oppbevares tørt og utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Den anbefalte maksimale dosen (2 tabletter) bør ikke overskrides.

Gravide kvinner, ammende kvinner og brukere av legemidler bør rådføre seg med lege før de bruker kosttilskuddet. Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år. Inneholder søtstoff.

Anbefalt daglig dose:1 tablett som kan tygges eller svelges hel. (kan dobles ved behov).

L-Serine Norge AS

L-Serine Norge AS og deres partnere består av seriøse og dyktige personer med over 20 års erfaring innen utvikling, produksjon og salg av kosttilskudd i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Produktene produseres etter høyeste standard av Optipharma i Drøbak.

Fra 2022 er L-Serine Norge blitt en del av Lectinect AS. L-Serine Norge har utviklet L-Serine Hjerne. Med bakgrunn i nylig forskning og fokus på resultater som viser at L-serine kan være nøkkelen til å unngå flere aldersrelaterte utfordringer, har L-Serine Norge lansert L-Serine Hjerne, spesielt utviklet for økt konsentrasjon og hukommelse.

Vi tilbyr våre kunder fleksible leveranser, og vi har et kundesenter med vennlige og dyktige medarbeidere som gjerne hjelper deg med å ordne forsendelsene dine.

BESTILL NÅ